Bize Lizu on m/s Baltic Queen

Bize Lizu: brilliant show with professional acrobats. If you take a closer look, you’ll understand that it’s not just an ordinary show with costumes, it’s a real piece of art where each and every detail matters. Even musical choice is different – it’s not the usual boring pop-hits and imitations. Show is especially liked by Swedish audiences. (Unfortunately it’s a lot harder to get a feedback from Estonian public). All the dancers are hard-core perfectionists, who take every night as a special night to show their talents. It’s not just a show, it’s a performance!

21.02.12 23:57

Bize Lizu: loistava show ja ammatti-akrobaatteja. Sitä katsomalla ymmärrät pian, että esityksessä ei käytetä vain tavallisia show-pukuja, siinä on todellista taidetta sekä muotiesittelyä, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu. Myös musiikin valinta on erilainen – siinä ei ole tavallista tylsää pop-hittejä ja matkimista. Show on erityisesti saanut suosiota Ruotsin yleisöltä. Kaikki tanssijat ovat perfektionistejä ja mitään ei ole satunnaista.Se ei ole pelkkä show – se on laatu-performance!

21.02.12 23:57

Best regards Erkki Sillaots, Cruise Manager of M/S Baltic Queen